Vijesti

21.2.2012.

Pomicanje datuma održavanja Općinske smotre recitatora

Zbog izvanrednih vremenskih uvjeta te neplanirane obustave nastave u školama, datum održavanja Općinske smotre recitatora se pomiče za tjedan dana, te će biti održana u utorak, 6. ožujka 2012. godine s početkom u 9 sati u Gradskoj biblioteci u Subotici.

Viši rang natjecanja (Zonska smotra) neće biti pomican, te ostaje termin smotre u petak, 9. ožujka 2012. godine s početkom u 10,00 sati također u Gradskoj biblioteci.

Prijave na obrascu treba dostaviti najkasnije do 29. veljače 2012. godine na adresu: GRADSKA BIBLIOTEKA Subotica, Cara Dušana 2 ili osobno s potpisom ravnatelja i žigom škole.

Svi ostali uvjeti kao i raspored smotre po kategorijama ostaju nepromijenjeni. Podsjećamo Vas da možete prijaviti po jednog učenika za svaki uzrast (niži od I. do IV. razreda; srednji od V. do VIII. razreda; stariji - srednje škole), posebno na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku (ovisno o tome na kojim se jezicima izvodi nastava u školama). Ne zaboravite nam dostaviti i književni prijevod pjesme ili prepjev na srpskom jeziku otipkan u četiri primjerka (sa jezika manjinskih zajednica).

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“