Vijesti

5.10.2022.

Promocija zbirke pjesama „Borba sa svakodnevicom”

U četvrtak, 13. listopada 2022. godine, s početkom u 18 sati, u Čitaonici Gradske knjižnice Subotica, bit će održana promocija zbirke pjesama „Borba sa svakodnevicom” Vanje Vulin Smiljić, u nakladi Gradske knjižnice „Karlo Bijelicki” iz Sombora. Knjiga je tiskana u svibnju 2022. godine i do sada su održane dvije promocije – u Somboru i u Tuzli (Bosna i Hercegovina).
Vanja Vulin Smiljić u ovoj zbirci pjesama veoma otvoreno govori o ulasku u svijet odraslih, oborbi, nepravdi, ljubavi, stvaralaštvu, nedostatku empatije u društvu i gubicima voljenih osoba.
U svojim susretima s publikom ističe važnost brige o sebi, te je mentalno zdravlje jedna odvažnih tema koju Vanja pokreće.
Promociju će moderirati novinarka Tamara Stojković, a posjetitelji će imati prigodu uživati uvideu inspiriranom pjesmom Rad, autorice Nađe Repman.
 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“