Vijesti

4.4.2023.

Međuškolska razina „Čitanjem do zvijezda”

Nakon održane školske razine projekta za poticanje čitanja i kreativnosti „Čitanjem do zvezda” za učenike subotičkih osnovnih škola koji nastavu pohađaju na hrvatskom jeziku bit će održana i međuškolska, županijska razina. Natjecanje je zakazano za četvrtak, 6. travnja 2023. godine u Gradskoj knjižnici Subotica s početkom u 9 sati. Toga dana učenici osnovnih škola „Matko Vuković” i „Ivan Milutinović” iz Subotice, „Vladimir Nazor” iz Đurđina i „Ivan Milutinović” iz Male Bosne pisat će kviz znanja odnosno predstavit će kreativni rad, plakat na temu „Volim London” što je tema ovogodišnjeg natjecanja. Pobjednička ekipa u kvizu znanja i najbolji plakat steći će pravo sudjelovanja na državnom natjecanju koje će biti održano 5. svibnja 2023. godine u Čakovcu (Hrvatska) gdje će se natjecati s ostalim učenicima iz cijele Hrvatske koji su prošli županijsku razinu kviza.

Organizatori ovog kviza za poticanje čitanja u Subotici su Gradska knjižnica Subotica u suradnji s NIU „Hrvatska riječ”.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“