Vijesti

30.1.2024.

Promjena termina Općinske smotre recitatora

Tradicionalna smotra recitatora „Pjesniče naroda mog”, koja se organizira svake godine na razini Republike Srbije, bit će održana za područje Grada Subotica u četvrtak, 7. ožujka 2024. godine s početkom u 9 sati u Gradskoj knjižnici Subotica.

Prijave na obrascu kao i suglasnosti potpisane od strane roditelja/staratelja, potrebno je dostaviti najkasnije do 29. veljače 2024. godine osobno ili na adresu: Gradska knjižnica Subotica, Cara Dušana 2, Subotica,odnosno putem e-pošte:bernadica@gmail.com.Prijava poslana e-poštom sa zvanične e-adrese sudionika (ustanove), punovažna je bez pečata i potpisa.

Viši rang natjecanja (Zonska smotra) bit će održan u petak, 15. ožujka 2024. godine s početkom u 10 sati također u Gradskoj knjižnici Subotica.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“