Mi történt nálunk?

2009.2.27.

A horvát tannyelvű tagozatokra járó gyermekek találkozója Hrvoje Kovačević íróval

szabadkai Városi Könyvtár a Szerbiai Művelődési Minisztérium és a Vajdasági Horvátok Művelődési Intézetének támogatásával 2009. február 26-én és 27-én Hrvoje Kovačević horvátországi íróval szervezett író- olvasó találkozót.

A két nap folyamán összesen 5 találkozót rendeztek a helybéli horvát gyermekkel.

Az író a Városi Könyvtárban az Ivan Milutinović, a Szent Száva Általános Iskola, a Svetozar Marković Gimnázium és a Paulinum Klasszikus Gimnázium diákjaival találkozott, s még aznap meglátogatta a Matko Vuković Általános Iskolát. Másnap az író a kisboszniai Ivan Milutinović Általános Iskolába, majd a györgyéni Vladimir Nazor Általános Iskolába, s végül a tavankúti Matija Gubec Általános Iskolába látogatott. Az író bemutatkozása változatos volt, mivel a gyermekek számos kérdésére adott feleletet.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"