Mi történt nálunk?

2018.12.17.

A kreativitás, mint innovatív szolgáltatás a fiatalok számára a Szabadkai Városi Könyvtárban

Bernadica Ivanković A Szabadkai Városi Könyvtár kulturális programjainak szervezője „A kreativitás, mint innovatív szolgáltatás a fiatalok számára a Szabadkai Városi Könyvtárban” témávalelőadást tartott a SzerbiaiKönyvtárosok Egyesületének XV. Nemzetközi konferenciáján. A konferenciát 2018. december 12-től 14-éig Belgrádban és Čačakon szervezték az „Innovációk és trendek a könytárosságban” címmel, és egyben megünnepeltéka Könyvtáros folyóirat megjelenésének 70. évfordulóját.

A SzerbiaiKönyvtárosok Egyesületének ünnepélyes ülésén díjakat is osztottak. Prof. dr. Desanka Stamatović a Zapis elnevezésű díjban részesült.A legjobb könyvtáros díjat Tatjana Živković (Ilija M. Petrović Népkönyvtár,Požarevac) és Žaklina Nikolić(Könyvtár és Művelődési Központ Kladovo) kapta, míg a Stojan Novaković díjat Dragana Milunović (Szerb Nemzeti Könyvtár) a „Szöveg a beszédben” című könyvéért és Ljiljana Kosijer (Újvidéki Városi Könyvtár) „Az olvasás válsága a kisiskolások körében és a következmények enyhítésének modelljei”című könyvéért

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"