Balint Vujkov Napok

2014.7.10.

Meghívó

Tisztelt kolléganő/ Tisztelt kolléga!

A Horvát Olvasókör és a Szabadkai Városi Könyvtár a 13. Balint Vujkov Napok- a horvát könyv és nyelv napja keretében kétnapos tanácskozást szervez, Gyermekkönyvek- Könyvek gyermekeknek témára, amely 2014. október 24-25-én kerül megrendezésre Szabadkán.

Program:
Péntek, 2014. október 24. - Gyermekkönyvek (gyermekekkel való foglalkozások a könyvtárban, a kommunikáció különböző formái, az olvasás népszerűsítése, az olvasási szokások kialakítása és ösztönzése, stb.)
Szombat, 2014. október 25.- Könyv gyermekeknek (a modern kor gyermekkönyve, tartalom, a könyv grafikai és képzőművészeti szerkesztése, stb. )

Kérjük, hogy a jelentkezési lapot és a rövid összefoglalót legkésőbb 2014. július 10-ig küldje el a megadott címünkre. Az előadás legfeljebb 15 perc időtartamú lehet.

Az előadások szövege gyüjteményes kötetben meg fog jelenni (legfeljebb 20 oldal terjedelemben, horvát/szerb/magyar nyelvű összefoglalóval), ezért kérjük, hogy az előadásuk írott (szöveges) változatát hozzák magukkal a tanácskozásra, illetve elektronikus változatát küldjék el legkésőbb 2014. november 10-ig. A be nem érkezett munkákat nem tudjuk megjelentetni.

A szállást és az étkezést a szervezők biztosítják, ezért kérjük, hogy figyelmesen töltse ki a mellékelt jelentkező lapot.

A tanácskozás 2014. október 24-én (pénteken) kezdődik a Szabadkai Városi Könyvtár olvasótermében (Dusan cár u. 2.). A tanácskozás végleges programját és az egyéb információkat később küldjükel.

Szervezőbizottság: Katarina Čeliković, Bernadica Ivanković, Tomislav Žigmanov, mgr. Stjepan Blažetin, Helena Omerović, Marijana Tenodi, Ivona Vojnić Hajduk.

Szivélyes üdvözlettel,

Katarina Čeliković
A szervezőbizottság elnöke

 

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"