Balint Vujkov Napok

2020.5.7.

MEGHOSSZABBÍTOTTÁK AZ OLVASÁSSAL A FELZÁRKÓDÁSÉRT ELNEVEZÉSŰ SZAKMAI TANÁCSKOZÁSRA A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐT

Az Olvasással a felzárkózásért elnevezésű szakmai tanácskozás, melyre a 19. Balint Vujkov Napok – a Horvát Könyv és Horvát Nyelv Napjai rendezvény keretében 2020. október 2-án és 3-án a Szabadkai Városi Könyvtár olvasótermében kerül sor, program- és szervezőbizottsága a részvételi jelentkezések határidejét meghosszabbította 2020. július 15-éig.

A részvételi jelentkezéseket kérjük az izlaganja.skup.Subotica2020@gmail.com e-mail címre szíveskedjenek elküldeni.

A potenciális résztvevők 2020. augusztus 1-jéig visszajelzést kapnak.

A program- és szervezőbizottság követni fogja a koronavírus terjedésének megelőzése céljából előírt óvinkézkedésekkel kapcsolatos információkat.

A szakmai tanácskozás esetleges elhalasztásáról ill. a megtartás időpontjának változásáról minden jelentkező időben értesítve lesz.

A tanácskozással, annak programjával és a résztvevők jelentkezésével kapcsolatos tájékoztatásokat, valamint a végleges és teljes programot a Zágrábi Könyvtárosok Társasága, a Horvát Olvasókör, a Szabadkai Városi Könyvtár és a Vajdasági Horvát Művelődési Intézet honlapján tesszük közzé.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"