Balint Vujkov Napok

2020.7.9.

Az Olvasással a felzárkózásért online

Az Olvasással a felzárkózásért elnevezésű szakmai tanácskozás 2020. október 2-án online lesz megtartva.

A résztvevők védelme és biztonsága érdekében, valamint a COVID-19 járványhelyzet előreláthatatlan alakulása miatt az Olvasással a felzárkózásért elnevezésű szakmai tanácskozás online lesz megszervezve.

A jó gyakorlatot szemléltető példákból álló előadásokat 2020. 07- 15-éig a következő címen lehet bejelenteni: izlaganja.skup.Subotica2020@gmail.com

A tanácskozással, annak programjával és a résztvevők jelentkezésével kapcsolatos tájékoztatások, valamint a végleges és teljes program a Szabadkai Városi Könyvtár, a Horvát Olvasókör és a Vajdasági Horvát Művelődési Intézet, ill. A Zágrábi Könyvtárosok Társasága honlapján lesz elérhető.

A szakmai tanácskozás témájáról és a jelentkezéshez szükséges információkról bővebben a következő oldalon olvashatnak:http://www.subiblioteka.rs/hu/dani-balinta-detaljnije/30/

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"