Balint Vujkov Napok

2020.9.4.

Felhívás „Az olvasással a felzárkózásért” nemzetközi szaktanácskozásra

Az „Olvasással a felzárkózásért” elnevezésű nemzetközi szaktanácskozás 2020. október 2-án kerül megrendezésre a ZOOM platformon kereszül.

A nemzetközi szaktanácskozás minden résztvevője (előadók és érdeklődők) a következő linken tudnak regisztrálni: https://forms.gle/SD6AB4NoSH59fzGV7 .

A tanácskozás résztvevőinek a száma 100 főre korlátozott.

A tanácskozás társszervezői:

a Szabadkai Városi Könyvtár, a Horvát Olvasókör, a Zágrábi Könyvtárosok Egyesülete és a Vajdasági Horvátok Művelődési Intézete.

A tanácskozás támogatói:

a Szerb Köztársaság Művelődésügyi és Tájékoztatási Minisztériuma, Szabadka Város, Horvát Köztársaság Művelődésügyi és Tájékoztatási Minisztériuma, a Horvát Köztársaságon Kívüli Horvátok Hivatala, Horvát Köztársaság Belgrádi Nagykövetsége, a Horvát Nemzeti Tanács, a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság valamint a Tartományi Művelődési, Tájékoztatási és Vallásügyi Titkárság.

Külön köszönet a Horvátországi Könyvtárosok Egyesületének, hogy a ZOOM platform használatával megvalósulhat a tanácskozás.

 

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"