"Kalandozás Könyvországban"

30.3.2017.

A IX. Kalandozás Könyvországban Olvasásnépszerűsítő játék nyereménysorsolása

Szeretettel meghívjuk a Kalandozás Könyvországban elnevezésű olvasásnépszerűsítő akciónk zárórendezvényére és a nyeremények ünnepélyes átadására, melyre hétfőn, április 3-án a Nemzetközi Gyermekkönyv Nap alkalmából kerül sor 12 órai kezdettel a Szabadkai Városi Könyvtár olvasótermében.

Egyúttal emlékeztetünk minden diákot, hogy 2017. március 31-éig, péntekig tölthetik ki az on-line kérdőívet. http://www.subiblioteka.rs/hu/kviz-citam-i-skitam/

A nyereményjátékban résztvevők értékes ajándékokat nyerhetnek: kerékpárt, kirándulást, USB memóriát, iskolai felszereléseket, édességeket, könyveket, jegyeket a Gyermekszínház előadásaira, a 3D moziba, az Állatkertbe, Mc Donald's csomagot, pólókat és még sok-sok meglepetést. Érdemes tehát résztvenni!

A nyereményjátékon csak a könyvtár tagjai vehetnek részt, aki még nem tag 2017. március 31-éig, péntekig 300dinárért tagosodhat. Használjátok ki a lehetőséget!

S ne feledjétek, szeretettel vár benneteket a

Szabadkai Városi Könyvtár

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"