"Kalandozás Könyvországban"

28.3.2018.

Meghosszabbítottuk akciónkat az általános iskolások részére

Szeretettel meghívjuk a Kalandozás Könyvországban elnevezésű olvasásnépszerűsítő akciónk zárórendezvényére és a nyeremények ünnepélyes átadására, melyre szerdán, április 11-én kerül sor 12 órai kezdettel a Szabadkai Városi Könyvtár olvasótermében.

Egyúttal emlékeztetünk minden diákot, hogy 2018. március 31-éig, péntekig tölthetik ki az on-line kérdőívet. http://www.subiblioteka.rs/hu/kviz-citam-i-skitam/

A nyereményjátékban résztvevők 200 értékes ajándék közül nyerhetnek: kerékpárt, kirándulást, USB memóriát, iskolai felszereléseket, édességeket, könyveket, jegyeket a Gyermekszínház előadásaira, a 3D moziba, az Állatkertbe, Mc Donald's csomagot, pólókat és még sok-sok meglepetést. Érdemes tehát résztvenni!

A nyereményjátékon csak a könyvtár tagjai vehetnek részt, s mivel az ünnepek alatt a Könyvtár ne tart nyitva, meghosszabbítottuk a kedvezmányes tagosodás határidejét, így, aki még nem tag, 2018. április 5-éig, csütörtökig, 300dinárért tagosodhat be a könyvtárba. Használjátok ki a lehetőséget!

S ne feledjétek, szeretettel vár benneteket a

Szabadkai Városi Könyvtár

 

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"