"Kalandozás Könyvországban"

25.3.2019.

A Kalandozás Könyvországban kvíz utolsó hete

Szeretettel meghívjuk a XI. Kalandozás Könyvországban elnevezésű olvasásnépszerűsítő akciónk zárórendezvényére és a nyeremények ünnepélyes átadására, melyre kedden, április 2-án kerül sor 12 órai kezdettel a Szabadkai Városi Könyvtár olvasótermében, a Nemzetközi Gyermekkönyv Nap alkalmából.

Egyúttal emlékeztetünk minden diákot, hogy 2019. március 31-éig, vasárnapig tölthetik ki az on-line kérdőívet. http://www.subiblioteka.rs/hu/kviz-citam-i-skitam/

A nyereményjátékban résztvevők 250 értékes ajándék közül nyerhetnek: kerékpárt, kirándulást, USB memóriát, ingyenes internet előfizetést, édességeket, könyveket, jegyeket a Gyermekszínház előadásaira, a moziba, az Állatkertbe, a medencére, Mc Donald's menüt, sportfelszereléseket, iskolai felszereléseket, pólókat, szörpcsomagokat és még sok-sok meglepetést. Érdemes tehát résztvenni!

A nyereményjátékon csak a könyvtár tagjai vehetnek részt. Aki még nem tag, 2019. március 29-éig, pénteken 15 óráig, 300 dinárért tagosodhat be a könyvtárba. Használjátok ki a lehetőséget!

S ne feledjétek, szeretettel vár benneteket a

Szabadkai Városi Könyvtár

 

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"