"Kalandozás Könyvországban"

21.9.2020.

A Kalandozás Könyvországban nyereményhúzása

Értesítjük, hogy a XII. Kalandozás Könyvországban elnevezésű olvasásnépszerűsítő akciónk nyereményhúzását szerdán, szeptember 23-án 12 órai kezdettel a Szabadkai Városi Könyvtár FB oldalán (Szabadkai Városi könyvtár közösségi oldala) élőben (live) követhetik.

A járványhelyzet miatt előírt intézkedések betartása mellett idén a nyereményhúzást közönség nélkül tartjuk, viszont az érdeklődők élőben követhetik és utólag is visszanézhetik a felvételt.

A nyereményjátékban résztvevők 250 értékes ajándék közül nyerhetnek: kerékpárt, USB memóriát, fülhallgatókat, édességeket, könyveket, jegyeket a Gyermekszínház előadásaira, a moziba, az Állatkertbe, a medencére, Mc Donald's menüt, szörpcsomagokat és még sok-sok meglepetést.

A nyertesek névsorát a Gyermekosztály hirdetőtábláján, illetve a Szabadkai Városi Könyvtár honlapján és FB oldalán is közzétesszük.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"