"Kalandozás Könyvországban"

26.3.2021.

„Kalandozás Könyvországban“ nyereményjáték online prezentációja

A fennálló járványügyi helyzet miatt idén nem tudtunk az iskolákba személyesen ellátogatni és népszerűsíteni a Kalandozás Könyvországban elnevezésű nyereményjátékunkat. Ezért a Szabadkai Városi Könyvtár gyermekosztályának munkatársai egy vírtuális prezentációt készítettek szerb, magyar és horvát nyelven. Ezeket a felvételeket a Szabadkai Városi Könyvtár Youtube csatornáján lehet megtekinteni:

https://www.youtube.com/watch?v=0kQu-h9pdL0&t=99s

Ugyanakkor ezeket a felvételeket minden iskolának továbbítottuk, így a tanulóknak lehetőségük volt megnézni az előre elkészített bemutatót, illettve alkalmuk volt a csoportos online kapcsolatfelvételre a kvíz szervezőivel. Mindezen tájékoztató mellett igyekeztünk minden közösségi hálón, a médiában és a Szabadkai Városi könyvtár gyeremekosztályán is megosztani ezen információkat.

A megváltozott körülményekhez alkalmazkodva a Szabadkai Városi Könyvtár munkatársai igyekeztek minél szélesebb körben hírdetni és megismertetni a XIII. Kalandozás Könyvországban olvasásnépszerűsítő nyereményjátékot.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"