"Kalandozás Könyvországban"

22.3.2012.

Hamarosan végetér a Kalandozás Könyvországban elnevezésű olvasásnépszerűsítő akciónk

Kedves gyerekek,

emlékeztetünk Benneteket, hogy hamarosan végetér a Kalandozás Könyvországban elnevezésű játékunk. A kitöltött feladatlapokat 2012. március 29-éig hozhatjátok vissza a Városi Könyvtár Gyermekosztályára. A nyereményjátékban résztvevők értékes ajándékokat nyerhetnek: kerékpárt, korcsolyát, kirándulást, USB memóririát, iskolai felszereléseket, hátizsákokat, édességeket, könyveket, Coca-Cola napernyőket, pólókat, poharakat... Érdemes tehát résztvennetek, ha még nem tettétek meg! A subiblioteka.rs honlapon többet is megtudhattok és a kérdőívet is letölthetitek.

A sorsolásra a Gyermekkönyv Nemzetközi Napján kerül sor 2011. április 2-án (hétfőn) 12 órakor.

A nyereményjátékon csak a könyvtár tagjai vehetnek részt, aki még nem tag 2012. március 31-éig 300 dinárért tagosodhat. Használjátok ki a lehetőséget!

S ne feledjétek, vár benneteket a

Városi Könyvtár

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"