"Kalandozás Könyvországban"

1.2.2013.

Elkezdődött az olvasásnépszerűsítő nyereményjáték Kalandozás Könyvországban Grimm testvéreknek szentelve

A program résztvevői

A nyereményjátékban szabadkai és környékbeli iskolások vesznek részt, akik tagjai a Városi Könyvtárnak Amennyiben valaki nem tagja a könyvtárnak, a verseny ideje alatt,februárban és márcisban 300 dinárért tagosodhat.

A nyereményjáték menete

A szabadkai Városi Könyvtár csatlakozott a Grimm-évforduló megünnepléséhez, s az idei Kvíz a Grimm testvéreknek és munkásságának van szentelve. Mindegyik korosztály számára azonosak a kérdések. Újdonság, hogy idén online kérdőívet kell kitölteni, aminek a kitöltése szórakoztatóbb és vonzóbb a gyerekek és fiatalok számára. A résztvevőknek el kell olvasniuk a megadott meséket és más szövegeket, amelyek a Grimm testvérekkel kapcsolatosak, majdonline- internetes kapcsolódássala Könyvtár honlapján található kérdőívet kitölteni. A honlapunk elérhetősége:subiblioteka.rs. A kitöltött kérdőívet2013. március 31-igkell elküldeni.

 

A nyertesek kisorsolása

Minden helyesen kitöltött kérdőív részt vesz a sorsolásban, amelyet2013. április 2-án, a Gyermekkönyvek Nemzetközi Napjánrendezünk a záróműsorunk keretében.Minden résztvevő egyformán esélyes nyerni a díjak sokaságából.

 

A nyereményjáték segíti a gyermekeket, hogy a könyvhöz való újszerű közelítés által

felelevenítsék olvasási szokásaikat, hogy fejlesszék nyelvi kultúrájukat, képzelőerejüket, kreativitásukat és műveltségüket.

Könyvet a gyermekeknek,

olvasókat a Könyvtárnak!

 

Kapcsolatfenntartó személy:

OmerovićHeléna,a gyermekosztály táj

http://youtu.be/Pj76HsWbc1U

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"