"Kalandozás Könyvországban"

25.3.2013.

Hamarosan véget ér a Kalandozás Könyvországban elnevezésű olvasásnépszerűsítő akciónk

Kedves gyerekek!
Szeretettel meghívunk benneteket a Kalandozás Könyvországban elnevezésű olvasásnépszerűsítő akciónk zárórendezvényére és a nyeremények ünnepélyes átadására, melyre kedden, április 2-án a Gyermekkönyv Nemzetközi Napján kerül sor, 12 órai kezdettel.

Egyúttal emlékeztetünk benneteket, hogy 2013. március 31-éig, vasárnapig tölthetitek ki az on-line kérdőívet. http://www.subiblioteka.rs/hu/kviz-citam-i-skitam/

A nyereményjátékban résztvevők értékes ajándékokat nyerhetnek: kerékpárt, görkorit, kirándulást, USB memóriát, iskolai felszereléseket, édességeket, könyveket, a Gyermekszínház előadásaira jegyeket és még sok sok meglepetést. Érdemes tehát résztvenni!

A nyereményjátékon csak a könyvtár tagjai vehetnek részt, aki még nem tag 2013. március 28-áig, csütörtökig 300 dinárért tagosodhat. Használjátok ki a lehetőséget!

S ne feledjétek, szeretettel vár benneteket a

szabadkai Városi Könyvtár

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"