"Kalandozás Könyvországban"

3.2.2014.

Elkezdődött a VI. Kalandozás Könyvországban olvasásnépszerűsítő vetélkedő

A Szabadkai Városi Könyvtár Kalandozás Könyvországban címmel idén is olvasásnépszerűsítő vetélkedőt szervez az általános iskolák részére.

A program résztvevői

A nyereményjátékban szabadkai és környékbeli iskolások vesznek részt, akik tagjai a könyvtárnak. A verseny ideje alatt, februárban és márciusban a tagsági díj 300 dinár. A nyereményjáték menete

A Szabadkai Városi Könyvtár csatlakozott a Nemzetközi Gyermekkönyv Naphoz, amelyet minden év április 2-án tartanak. A Gyermekkönyvek Nemzetközi Tanácsának (IBBY) idei mottója: Ismerd meg meséiből a nemzetet! Ennek jegyében zajlik a VI. Kalandozás Könyvországban olvasásánépszerűsítő vetélkedő is. A résztvevőknek el kell olvasniuk a megadott meséket, majd online kitölteni a könyvtár honlapján található kérdőívet. A honlapunk elérhetősége: subiblioteka.rs. A kitöltött kérdőívet 2014. március 31-ig kell elküldeni.

100 nyeremény

Minden helyesen kitöltött kérdőív részt vesz a sorsolásban, amelyet 2014. április 2-án, a Nemzetközi Gyermekkönyv Napján rendezünk. Mindenki egyformán esélyes a díjak egyikére.

 

A nyereményjáték segíti a gyermekeket, hogy a könyvhöz való új megközelítés segítségével

felelevenítsék olvasási szokásaikat, fejlesszék nyelvi kultúrájukat, képzelőerejüket, kreativitásukat és műveltségüket.

 

Könyvet a gyermekeknek,

olvasókat a Könyvtárnak!

Kapcsolattartó személy:

Omerović Heléna, a gyermekosztály tájékoztató könyvtárosa


http://www.youtube.com/watch?v=JOAcfUGoAdw&feature=c4-overview&list=UUmC6T2nAANucv1UvnqNblWQ

http://youtu.be/yomTW9kNVA0


Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"