"Kalandozás Könyvországban"

2.2.2015.

Programbejelentő a Könyvtárban

A Szabadkai Városi Könyvtárban ma újságírói konferenciát tartottak, amelyen bejelentették a könyvtár fennállásának 125. jubileuma alkalmából kezdődő rendezvénysorozat első eseményeit.

A Kalandozás Könyvországban elnevezésű vetélkedő, melyet általános iskolások részére szerveznek meg immár hetedik alkalommal, február és március folyamán játékos versenyre hívja a szabadkai és környékbeli helységek szerb, magyar és horvát ajkú gyermekeit, akik tagjai a Könyvtárnak. A résztvevőknek el kell olvasniuk néhány ajánlott szöveget Jasminka Petrović, Fekete István illetve Zvonimir Balog művei közül, majd ezután ki kell tölteniük a Könyvtár web-oldalán található on-line kérdőívet. A részletekről a http://www.subiblioteka.rs/hu/kviz-citam-i-skitam/ címen lehet tájékozódni.

A könyvtárnak szeretettel címmel hirdette meg a Szabadkai Városi Könyvtár azt a könyvadományozási akciót, amely a február 14-én sorra kerülő Nemzetközi Könyvajándékozási Nap alkalmából szerveznek. Február 9-étől 14-ig a Gyermekosztályra illetve a fiókrészlegekre várják a lakosok könyvadományait, használt, vagy új könyveket, melyek az olvasók hasznára és megelégedésére szolgálnának. Bővebb információt a http://www.subiblioteka.rs/hu/vesti-detaljnije/254/

linken kaphatnak.

Csatlakozzon e jeles évfordulónk megünnepléséhez, hiszen a Könyvtár városunk legrégebbi művelődési intézménye.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"