Hírek

2015.1.26.

Szeretettel a könyvtárnak! Hatnapos könyvajándékozási akció a Szabadkai Városi Könyvtárban

   A Szabadkai Városi Könyvtár immár 125 éve ad könyvet a szabadkai olvasók kezébe. Február 14-én intézményünk is csatlakozik a Nemzetközi Könyvajándokozó Naphoz, amelyet első ízben rendeznek meg városunkban. Az akció önkéntes, a város lakói 2015. február 9-e és 2015. február 14-e között ajándékozhatnak könyvet a 125 éves könyvtárnak, a város legrégebbi kulturális intézményének.

      A könyvtár gyermekosztályán hat napon keresztül munkanapokon 07.30 – 19.30 óra között; szombaton 7.30 –13.00 óra között adhatják át használt vagy új, kedvenc, olvasott, másoknak is ajánlott könyveiket, amelyeket mások is szívesen olvasnak majd.

     Az ajándékozók így hozzájárulhatnak a tudás és a kultúra terjedéséhez, a szórakoztatáshoz, amit a Szabadkai Városi Könyvtár immár 125 éve tesz. Ennyi ideje áll fenn az intézmény, szolgálja a kultúrát, a tudást, a szórakozást.

     Az ajándékozóknak járó jelképes köszönet jelentéktelen ahhoz képest, amelyet az ajándékba hozott könyvek jelentenek majd valakinek.

     Szeretettel várjuk Önöket, és köszönjük az ajándékkönyveket!

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"