Kalandozás Könyvországban

VIII. Kalandozás Könyvországban olvasásnépszerűsítő vetélkedő

VIII. Kalandozás Könyvországban olvasásnépszerűsítő vetélkedő

Hogyan kapcsolódhatsz be a nyereményjátékba?

  • Fontos, hogy tagja legyél a Szabadkai Városi Könyvtárnak. (A nyereményjáték ideje alatt kedvezményes, 300 dinár a tagsági díj)

  • Olvasd el az ajánlott műveket, melyeket megtalálhatod a Gyermekkönyvtárban és a fiókkönyvtárakban (Carlo Collodi: Pinokkió kalandjai, Johanna Spyri: Heidi, Rudyard Kipling: A dzsungel könyve, Fazekas Mihály: Lúdas Matyi), majd töltsd ki az online kérdőívet.

  • A kérdőíven kijelölt válaszaidat tetszés szerint módosíthatod, de csak egyszer küldheted be, ezért figyelmesen dolgozz! Bármelyik számítógépről elküldheted a válaszaidat. Ha a Szabadkai Városi Könyvtár egyik fiókkönyvtárának tagja vagy, az adataid feltüntetésénél a tagsági lapod száma elé annyiszor írd be a fiókkönyvtár számát – hogy 7 számjegyű számot kapj. (Például: ha a tagsági számod 89, és csantavéri vagy, akkor a 4444489 lesz a te számod.) A fiókkönyvtárak számai: Sándor (1), Nagyfény (2), Újzsednik (3), Csantavér (4), Visnyevác (5), Palics (6), Tavankút (7), Bajmok (8). Ha segítségre van szükséged, fordulj a könyvtárosodhoz! A kérdőíveket legkésőbb 2016. március 31-ig küldd el!

Nyereménysorsolás 2016. április 1-jén, a Nemzetközi Gyermekkönyv Nap alkalmából.
Legyen tiéd a több mint 120 nyeremény egyike! A nyertesek listáját közzétesszük a szabadkai médiumokban és iskolákban, valamint a Szabadkai Városi Könyvtár gyermekosztályán, honlapján (subiblioteka.rs), és Facebook-oldalain.

Tehát: Kalandozzál Könyvországban
Légy a könyv legjobb barátja!
Ezután már velünk utazz,
könyvek mutassák az utad!
 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"