Kalandozás Könyvországban

XI. Kalandozás Könyvországban olvasásnépszerűsítő vetélkedő

A Szabadkai Városi Könyvtár Kalandozás Könyvországban olvasásnépszerűsítő nyereményjátékának idei témája a barátság.

Hogyan kapcsolódhatsz be a nyereményjátékba?

  • Fontos, hogy tagja legyél a Szabadkai Városi Könyvtárnak. (A nyereményjáték ideje alatt, februárban és márciusban kedvezményes, 300 dinár a tagsági díj)

  • Olvasd el az ajánlott műveket, melyeket megtalálhatsz a Gyermekkönyvtárban és a fiókkönyvtárakban (A brémai muzsikusok című mesét, részletet a Tom Sawyer kalandjai és a Micimackó című regényekből, valamint néhány tanulságos állatmesét) majd töltsd ki az online kérdőívet.

  • A kérdőíven kijelölt válaszaidat tetszés szerint módosíthatod, de csak egyszer küldheted be, ezért figyelmesen dolgozz! Bármelyik számítógépről elküldheted a válaszaidat. Ha a Szabadkai Városi Könyvtár egyik fiókkönyvtárának tagja vagy, az adataid feltüntetésénél a tagsági lapod száma elé annyiszor írd be a fiókkönyvtár számát, hogy 7 számjegyű számot kapj. (Például: ha a tagsági számod 89, és csantavéri vagy, akkor a 4444489 lesz a te számod.) A fiókkönyvtárak számai: Sándor (1), Nagyfény (2), Újzsednik (3), Csantavér (4), Visnyevác (5), Palics (6), Tavankút (7), Bajmok (8). Ha segítségre van szükséged, fordulj a könyvtárosodhoz! A kérdőíveket legkésőbb 2019. március 31-ig küldd el!

A nyertesek kisorsolása

Minden helyesen kitöltött kérdőív részt vesz a sorsolásban, amelyet 2019. április 2-án, a Nemzetközi Gyermekkönyv Nap alkalmából rendezünk a záróműsorunk keretében.
Minden résztvevő egyformán esélyes nyerni a számos díj közül.

A nyertesek listája

A nyertesek listáját közzétesszük az írott médiában, az iskolák hirdetőtábláin, a Gyermekosztályon, és honlapunkon: subiblioteka.rs.

Könyvet a gyermekeknek, olvasókat a Könyvtárnak!

 

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"