Kalandozás Könyvországban

1. oldal - Az online kérdőív kitöltési útmutatója

Hogyan kapcsolódhatunk a nyereményjátékba?

  • Fontos, hogy tagja legyél a szabadkai Városi Könyvtárnak. (A nyereményjáték tartama alatt kedvezményes, 300 dináros áron tagosodhatsz be)
  • Olvasd el az ajánlott könyveket (Jancsi és Juliska, Csizmás Kandúr, A brémai muzsikusok, Piroska és a farkas, Hófehérke és a hét törpe, Csipkerózsika9, majd töltsd ki az online kérdőívet. A felkínált válaszok közül meg kell jelölni a helyeset.
  • A kérdőíven kijelölt válaszaidat tetszés szerint módosíthatod, de csak egyszer küldheted be, ezért figyelmesen dolgozz. Bármelyik számítógépről elküldheted a kérdőívet. A tagsági lapod száma hét számjegyű kell hogy legyen, ha a tiéd nem ilyen, nullákal pótold a számod előtt a hiányt. Ha segítségre van szükséged, fordulj a könyvtárosodhoz. A kérdőíveket legkésőbb 2013. március 31-ig küldd el.
Nyereménysorsolás
Minden helyesen kitöltött kérdőív résztvesz az ünnepi sorsoláson 2013. április 2-án, a Gyermekkönyv Nemzetközi Napja alkalmából.
Minden résztvevő egyformán esélyes a 100 nyeremény egyikének megnyerésére.

A nyertesek listája
A nyertesek listáját közzétesszük az összes szabadkai médiumban és iskolában, valamint a Könyvtár gyermekosztályán és honlapján (subiblioteka.rs).


 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"