Kalandozás Könyvországban

VI. Kalandozás Könyvországban olvasásnépszerűsítő vetélkedő

Ismerd meg meséiből a népeket!

   A Szabadkai Városi Könyvtár csatlakozott a Nemzetközi Gyermekkönyv Naphoz, amelyet minden év április 2-án tartanak. A Gyermekkönyvek Nemzetközi Tanácsának (IBBY) idei mottója: Ismerd meg meséiből a népeket! Ennek jegyében zajlik a VI. Kalandozás Könyvországban olvasásánépszerűsítő vetélkedő is.

   A kvízben kért meséket megtalálhatjátok a Gyermekkönyvtárban és a fiókkönyvtárakban. A könyvek címe: Minden napra egy mese, Erős Mackó.

   Élvezzétek a meséket, ismerjétek meg a népeket és legyetek a 100 nyeremény birtokosainak egyike!

Az online kérdőív kitöltésének útmutatója

Hogyan kapcsolódhatunk a nyereményjátékba?

  • Fontos, hogy tagja legyél a Szabadkai Városi Könyvtárnak. (A nyereményjáték ideje alatt kedvezményes, 300 dinár a tagsági díj)

  • Olvasd el az ajánlott meséket (A vadász és a kutyája-indián népmese, Hogyan került az agyag a tó fenekére-finn népmese, Inaba, a nyúl-japán népmese, A dolgos medve-orosz népmese, A hollók bírája-olasz népmese), majd töltsd ki az online kérdőívet.

  • A kérdőíven kijelölt válaszaidat tetszés szerint módosíthatod, de csak egyszer küldheted be, ezért figyelmesen dolgozz! Bármelyik számítógépről elküldheted a válaszaidat. A tagsági lapod száma hét számjegyű, ha a tiéd nem ilyen, nullákal pótold a számod előtti hiányt! Ha segítségre van szükséged, fordulj a könyvtárosodhoz! A kérdőíveket legkésőbb 2014. március 31-ig küldd el!

 Nyereménysorsolás

   Minden helyesen kitöltött kérdőív részt vesz az ünnepi sorsoláson 2014. április 2-án, a Nemzetközi Gyermekkönyv Napon. Az idei szerbiai rendezvények központi ünnepsége Szabadkán lesz.
   Legyen tiéd a 100 nyeremény egyike!

   A nyertesek listáját közzétesszük a szabadkai médiumban és iskolákban, valamint a Szabadkai Városi Könyvtár gyermekosztályán, honlapján (subiblioteka.rs), és Facebook-oldalain.

Tehát:

Kalandozzál Könyvországban
Légy a könyv legjobb barátja!
Ezután már velünk utazz,
könyvek mutassák az utad!

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"