Könyvajánló

Juliette Mead:
Érzelmes utazás

Érzelmes utazás "Ez a történet a szerelemről szól. És igaz. Néhány dolgot előre kell bocsátanom. Az első hőseim nem álmodozó, ifjú szerelmesek, sem a lány, sem a fiú, a lány bizonyosan nem az, ha tekintetbe vesszük, hogy ő én vagyok, de a fiú sem, mert ő meg történetesen az a férfi, akit szeretek, és aki rövidesen negyvenedik születésnapját ünnepli.
A második: bevallom, bármennyire szeretném is, hogy a történet kerek legyen, és szépen beleférjen a neki való skatulyába, ebben a történetben nem két ember szerepel csupán, hanem öt – sőt hat, vagy ha úgy vesszük, akkor hét is. Ez önmagában még nem jelenti a szakítást az elfogadott szokásokkal. A jó romantikus történetek mindegyikében szerepel még néhány ember a középpontban álló, varázslatos pár mellett. A harmadik: a történet a háború körül forog, de nem áll szándékomban belemélyedni a háború borzalmaiba, vagy annak taglalásába, hogy lehetséges-e egyáltalán bármiféle jó háború.
Akármekkora fizikai, érzelmi és erkölcsi szenvedéseket okoznak is a háborúk, férfiak és nők azontúl is szeretni fogják vagy elhagyják egymást, és gyermekeket is akarnak, akiket felneveljenek…
Hiszen értik, emberekről lesz szó, akik beleszeretnek egymásba, emberekről, akik szeretik gyerekeiket, és emberekről, akik szeretik a szüleiket."
Az Érzelmes utazás élvezetes és végtelenül olvasmányos regény, határozott jellemekel, hiteles pergő párbeszédekkel. Egyszóval mindenkinek kifejezetten ajánljuk.
Tim Manderson, Publisbing News"
 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"