Hírek

2013.4.29.

Az Olvasóterem nyitvatartási ideje és a kulturális programok műsorrendje a 2013.04.29-tól 2013.05.12-ig tartó időszakban

A kedves olvasók idejében való tájékoztatása érdekében ezentúl hetente közzé tesszük a web oldalunkon és a Facebookon a változásokat az olvasóterem nyitvatartásában, valamint a tervezett programokról adunk információkat. Kérjük, tartsanak velünk!


A május 1-i és a húsvéti ünnepek miatt a Könyvtár nem dolgozik május 1.,2.,3-a és 6-án.


2013.05.07-én, kedden, Olvasóterem 19.00 óráig tart nyitva. 19.30 órakor az Olvasóteremben a Zeneiskola alsós növendékei adnak zongorakoncertet.2013.05.09-én csütörtökön, az Olvasóterem 12.00 óráig tart nyitva. 14.00-től 18.00 óráig az Élő könyvtár elnevezésű ptojektre kerül sor a LDA és az Európa Tanács Irodája, amely az emberi jogokkal van megbízva, az Ifjúságügyi és Sportügyi Minisztérium közös szervezésében. Az Élő könyvtár olyan könyvtár, amelyben a könyveket eleven mesélő emberek váltják fel és meghurcoltatásaikról, az őket ért diszkriminációről, kiközösítésről beszélnek, illetve azoknak a hátrányos helyzetű csoportoknak a nehézségeiről, sorsáról szólnak, amelyeket képviselnek. Támogassa a diszkrimináció, a megbélyegezés elleni harcot!
2013.05.10-én, pénteken az Olvasóterem 18.30 óráig tart nyitva. 19.00 órakor irodalmi karavánra kerül sor a zágrábi KULTura sNOVA szervezésében. A műsort Zdravko Odorčić vezeti. Az irodalmi karavánban az állandó résztvevők mellett, akik Horvátországból, Szerbiából. Bosznia és Hercegovinából, valamint Szlovéniából valók, a vendéglátó város költői is bemutatkoznak. A szabadkai rendezvény szervezéje a Tanítók Egyesülete.


Szeretettel várjuk!

 

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"