Hírek

2013.5.12.

Az Olvasóterem nyitvatartási ideje és a kulturális programok műsorrendje a 2013.05.13-tól 2013.05.19-ig tartó időszakban

A kedves olvasók idejében való tájékoztatása érdekében ezentúl hetente közzé tesszük a web oldalunkon és a Facebookon a változásokat az olvasóterem nyitvatartásában, valamint a tervezett programokról adunk információkat. Kérjük, tartsanak velünk!

 

2013.05.13-án, hétfőn, az Olvasóterem 18.30 óráig tart nyitva. 19.30 órakor az Olvasóteremben Zrinka Vlašić csellón és Erik Schuler zongorán ad koncertet.

 

2013.05.15-én szerdán, az Olvasóterem 18.30 óráig tart nyitva. 19 órakor apozsonyi AB-Art Kiadó bemutatkozó estjérekerül sor. Az est résztvevői: Mirtse Zsuzsa író, újságíró, szerkesztő, Vécsei Rita Andrea író, költő és Balázs F. Attila író, költő, műfordító, kiadó. Az est házigazdája Fekete J. József irodalomtörténész. Az irodalmi est kapcsolódó rendezvénye Virág István fotókiállítása.

 

2013.05.17-én, pénteken az Olvasóterem a KIŠ-ernyő irodalmi rendezvény miatt az Olvasóterem 15.00 órától dolgozik a felekkel. A részletes programot ezen az oldalon is elolvashatják.

 

2013.05.18-án a Múzeumok Éjszakája elnevezésű rendezvénysorozat keretén belül a Városi Könyvtár este 18-tól 02 óráig tárt kapukkal várja a vendégeket. A gyermekosztályon meseolvasás és könyvillusztrációk kiállítása várja a legkisebbeket. Az udvarban örökzöld melódiákat hallgathatnak, a Kis Galériában pedig a Könyvtár mini könyvei kiállítását tekinthetik meg. A bejáratnál Mile Tasić könyvtáros Diaidalív című könyvkompozícióját láthatják. 21 órakor kisorsoljuk a Mindnjájan olvasók vagyunk c. kvíz nyerteseinek nevét.

 

Szeretettel várjuk!

 

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"