Hírek

2013.6.12.

Nyár a könyvtárban

Kedves szabadkaiak! Ha kutatni, szórakozni, barátkozni szeretnétek, akkor irány a Nyár a könyvtárban program! Gyermekek és kamaszok számára színes programokkal teli nyarat kínálunk.

Ha érdekelnek a műhelyfoglalkozások, ismerkedni, játszani, olvasni szeretnél, akkor neked a Gyermekkönyvtárban a helyed. Munkanapokon 10 és 12 óra között várnak a tájékoztató könyvtárosok: Omerović Heléna, Tenodi Marijana és Ivanković Bernadica. Mindenre, amire szükséged lesz, megkapsz a könyvtárban, az elkészült műveket pedig hazaviheted majd. A csoportfoglalkozások hétfőtől péntekig tartanak, minden héten új csoport indul. A részvételi díj 800 dinár.

Ha a fényképezés világa érdekel, akkor is itt a helyed! A magyar nyelvű foglalkozásokat Kozma Laura vezeti, aki a szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskola rajz és művészettörténet szakos végzőse. A foglalkozásokat minden hétfőn 17 és 19 óra között tartjuk, az egész kurzus 1000 dinárba kerül, alkalmanként 150 dinár. Fényképezőgépet hozz magaddal!A szerb nyelvű fényképes foglalkozásokra minden hétfőn 18 és 20 óra között kerül sor, a vezetője pedig Svetlana Ždrnja festő.

Ha olvasni szeretsz, érdekel a mesék, képregények, regények világa, ha szeretsz írni, akkor neked az Álmodozás műhelyben a helyed! Minden csütörtökön 19 órától Bíró Tímea, a Magyar Tanszék végzőse vár benneteket. A foglalkozások ára 500 dinár, egyes foglalkozások ára 100 dinár. Mindenkit várunk!A horvát nyelvű foglalkozások hétfőn 19 órakor kezdődnek, vezetőjük Željka Zelić újságító, fordító, a szerb nyelvűekre pedig keddenként kerül sor, melyeket Marijana Vasilijević tanítónő, a foglalkozások megtervezője vezet.

Ha a képzőművészet érdekel, a szobrászat, a mozaik, a textilfestés, akkor minden szerdán 19 órai kezdettel várunk a könyvtárban! A magyar nyelvű foglalkozásakat Kozma Laura, a szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskola rajz és művészettörténet szakos végzőse tartja, a szerb nyelvűeket pedig Svetlana Ždrnja festő. A műhelyfoglalkozások ára 2000 dinár, egyes foglalkozásé pedig 250. A legjobb munkákból kiállítást szervezünk a könyvtárban.

Ha az állatok világa érdekel, ha kívánccsi vagy titkaikra, szokásaikra, akkor minden csütörtökön 19 órai kezdettel várunk a könyvtárban! Minden kérdésetekre felelnek Goran Baki és Enisa Pašagić állatorvosok.

Jelentkezni lehet:·A gyermekfoglalkozásra minden munkanapon a Gyermekosztályon, illetve az 553-115-ös telefonszámon
A többi foglalkozásra a subiblioteka.info@gmail.com e-mailcímen illetve a 063/11-60-941-es telefonszámon lehet jelentkezni

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"