Hírek

2015.7.23.

A Szabadkai Városi Könyvtár pályázatot hirdet az intézmény új vizuális identitását jelentő logó megtervezésére

A Szabadkai Városi Könyvtár fennállásának 125. évfordulójának megünneplése keretében pályázatot hirdet az intézmény új logójának megtervezésére.

A pályázat nyilvános, a pályaművek beérkezési határideje 2015. szeptember 5.

Egy pályázó legfeljebb 3 ötlettervvel pályázhat, amely egyaránt lehet szöveg-, képi vagy vegyes logó, egyedüli feltétel, hogy a logó kialakításakor a pályázók használják fel az Intézmény épületének szimbólumát, a Telcs Ede nevéhez kötődő atlaszokat. Mint köztudott, az épületet, amelyben ma a Városi Könyvtár működik, Raichl Ferenc tervezte.

A pályaművek mindegyikének címet kell adni és hozzá szöveges magyarázatot mellékelni.

A pályaműveket elektronikus és nyomtatott formában kell benyújtani a subiblioteka@gmail.com e-mail címre illetve postai úton (Dusan cár/Cara Dusana utca, 24000 Szabadka/Subotica).

A pályaművekről az Aleksandar Botic, Kapitány László (elnök) és Szilágyi Gábor összetételű szakmai zsűri dönt. A résztevőket a Szabadkai Városi Könyvtár írásban értesíti az eredményről, legkésőbb 2015. október 5-éig.

A győztes pályázó 50.000 dináros pénzjutalomban részesül.

A Szabadkai Városi Könyvtár új logója az I. helyezett pályamű felhasználásával kerül megtervezésre.

A pályázók a jelentkezésükkel elfogadják a pályázat minden feltételét iés kijelentik, hogy ötlettervük a sajátjuk, nem sérti más alkotók szerzői jogát.

A 125 éves Szabadkai Városi Könyvtár a logó-pályázat meghirdetésével a város kulturális örökségét és a kortárs alkotóművészeket helyezi a középpontba.

Az elképzelések szerint a legizgalmasabb pályaművekből a Szabadkai Városi Könyvtár Napjához kötődő rendezvények keretében kiállítás nyílik.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"