Hírek

2015.10.8.

A KÖNYVTÁR 125. JUBILEUMÁNAK A PROGRAMJA

A Szabadkai Városi Könyvtár idén ünnepli fennállásának 125. évfordulóját. A város legrégebbi intézménye ez alkalommal ünnepi műsort rendez, melyere 2015. október 13-án, kedden, 10 órai kezdettel kerül sor.

A program A szabadkai polgárság és a Könyvtár a XIX. és a XX.század fordulóján című kiállítás megnyitójával kezdődik. Az ünnepi műsor keretében többek között átadják az immár hagyományos Az Év Helyismereti Díját.

Az ünnepi műsort követően 13 órai kezdettel a Galleria Hotel átriumában a Politechnikai Középiskolával karöltve dominós látványműsort rendezünk KÖNYVRENGÉS címmel. A könyvekből kialakított dominólánc eldöntését megelőzően alkalmi műsorra kerül sor a fiatalok és az érdeklődő polgárok számára.

Az 125. évfordulós ünnepségek keretében október 10-én 10 órától a Gyermekosztályon születésnapi kreatív műhelyt rendezünk.

Az ünnepséghez kapcsolódóan október folyamán akciókkal is kedveskeünk a polgároknak. Október 12-től 17-ig a tagsági díj 400 dinárért tagosodhat be az olvasó. Ebben az időszakban eltekintünk a megengedett határidőn túl kikölcsönzött könyvekért felróható büntetéstől.

A középiskolásokra ez az akció egész hónap folyamán vonatkozik.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"