Hírek

2018.5.15.

Múzeumok éjszakája a Szabadkai Városi Könyvtárban

A Múzeumok éjszakáján, 2018.05.19-én a Szabadkai Városi Könyvtárban, az Amerikai kuckó termében Bognár Nóra és Miloš Milenković fényképkiállítása lesz megtekinthető Climbing to the top címmel, amely a sportmászás legizgalmasabb pillanatait idézi fel az objetív szemszögéből. A rendezvény alatt a látogatók, akik vállalják a kihívást, a helyszínen kipróbálhatják a sportmászást a szabadkai „Spartacus” HSK sportmászói biztosítása mellett. Az akció 17.00 órától 01.00 óráig tart.

Palicson, a Szabadkai Városi Könyvtár fiókkönyvtárában a Múzeumok éjszakáján, 2018.05.19-én megtekinthető lesz a Palics: 1945-1985 című kiállítás, amely a szocializmus időszakába repít vissza egy kiállítás erejéig. A kiállítás szervezői a szabadkai Történelmi Levéltár és a Szabadkai Városi Könyvtár a Palics Park kft. közreműködésével. Az éjszaka folyamán fellép a Gordan és barátai együttes.

A rendezvény 17.00 órától 22.00 óráig tart.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"