Hírek

2019.2.27.

Az Olvasással a csillagokig kvíz következő fordulója a középiskolások részére

Pénteken, 2019. március 1-jén folytatódik az Olvasással a csillagokig tudás- és kreativitásvetélkedő, a középiskolások részére. Ezen a napon, délben, a második fordulóban, Horvátország szerte és Szabadkán is online kérdőívet kell, hogy kitöltsenek azok a középiskolások, akik az előző fordulón kellő pontszámot értek el,. Josipa Kujundžić, Zdenko Ivanković, Daniela Kujundžić, Luka Prćić és Petar Huska, a szabadkai Svetozar Marković Gimnázium tanulói mellett a második fordulóban részt vesz Mario Evetović, a szabadkai Politechnikai Iskola tanulójais. Mario és Emanuela Bošnjak, a Gimnázium tanulója multimediális munkájával készülnek.

Sok sikert kívánunk nekik a további vetélkedésben!

A kvíz szervezője a Horvát Iskolakönyvtárak Hálózata, míg Szabadkán a Szabadkai Városi Könyvtár a Horvát Nemzeti Tanáccsal közreműködve valósítja meg.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"