Hírek

2019.8.5.

Аz első Travel MeetUp Szabadkán

Szabadkán először szervezik meg a Travel MeetUp találkozót, melyre a Szabadkai Városi Könyvtár emeleti olvasótermében 2019. augusztus 8-án 17.30 órai kezdettel kerül sor.

Az est vendége Ivan Marjanović, pszichológus, zeneszerző, vállalkozó a marketing terén, az extrém sportok szerelmese, de mindenekelőtt szenvedélyes utazó, aki eddig 41 országban járt. Különösen az afrikai országokat kedveli, az ott élő embereket, a kultúrát, a hagyományokat, a zenét és az ételeket. Ivan fényképeivel Afrika szépségét szeretné elénk tárni. Ha szereti az utazást, a fényképezést, Afrikát, ha érdeklik a kalandok is vagy csak kíváncsi, vagy valami újat és érdekeset szeretne első kézből megtanulni, jöjjönAfrikába Ivánnal . Ivan széleskörű tapasztalatait megosztja az érdeklődőkkel. Bemutatja a különféle afrikai törzsek látogatásáról szóló érdekes videóit, fényképeit.
A belépés díjtalan.
https://www.espreso.rs/kultura/galerija/410645/izlozba-africkih-plemena-ivan-marjanovic-o-kulturi-istocne-afrike-obicajima-tradiciji-i-njihovoj-svakodnevnici

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"