Hírek

2019.10.1.

Akciós tagosodás a könyvhónap és a Szabadkai Városi Könyvtár születésnapja alkalmából

Tájékoztatjuk a középiskolás hallgatókat, hogy a könyv hónapjában, 2019. október 1-től október 31-ig 400 dináros áron tagosodhatnak a Szabadkai Városi Könyvtárba.

A tagság tizenkét hónapig érvényes minden osztályon és fiókkönyvtárban.

Ebben az időszakban a megengedett időnél hosszabb ideig kikölcsönzött könyveket késedelmi díj fizetése nélkül vissza lehet hozni.

A Szabadkai Városi Könyvtár értesíti az érdeklődő polgárokat, hogy az intézmény 129. születésnapja alkalmából 2019. október 7-18-áig (kivéve október 14-én, amikor a születésnap megünneplése miatt nem dolgozunk az olvasókkal) a tagosodási díj 400 dinár. A tagság tizenkét hónapig érvényes minden osztályon és fiókkönyvtárban.

Ebben az időszakban a megengedett időnél hosszabb ideig kikölcsönzött könyveket késedelmi díj fizetése nélkül vissza lehet hozni.

Szeretettel várjuk!

 

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"