Hírek

2021.6.11.

Az Olvasási hálózat elnevezésű vetélkedő díjkiosztója

Az Olvasási hálózat elnevezési vetélkedő középiskolás résztvevőinek 2021. június 14-én hétfőn, 18 órai kezdettel a Szabadkai Városi Könyvtár olvasótermében adják át az okleveleiket és a nyereményeiket. Ezzel az ünnepséggel zárul Szabadka egyetlen olvasásnépszerűsítő kvíze a középiskolások részére. Az Olvasási hálózat témája ebben a tanévben a Könyv, könyvesbolt, könyvtár volt. A verseny három fordulójának mindkét témakörében (online tudásfelmérés és plakátkészítés) 16 szabadkai diák vett részt: a Svetozar Marković Gimnázium, az Egészségügyi Középiskola és a Politechnikai Iskola horvát tagozatos tanulói.

A kvíz fő szervezője a Horvátországi Iskolakönyvtárak Hálózata, míg Szabadkán, a Szabadkai Városi Könyvtár és a Hrvatska riječ Újságkiadó Intézmény közreműködésével valósul meg.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"