Hírek

2022.10.5.

Vanja Vulin Smiljić ,,Harc a hétköznapokkal" című verseskötet bemutatója

Csütörtökön, 2022. október 13-án 18.00 órai kezdettel a Szabadkai Városi Könyvtár régi olvasótermében bemutatjuk Vanja Vulin Smiljić BORBA SA SVAKODNEVICOM ,,Harc a hétköznapokkal" című verseskötetét, amely a zombori Karlo Bijelicki Városi Könyvtár kiadásában jelent meg. A könyv 2022 májusában jelent meg és eddig két bemutatója volt, Zomborban és Tuzlán (Bosznia és Hercegovina).
Vanja Vulin Smiljić ebben a verseskötetben nyíltan beszél a felnőtté válásról, a harcról, igazságtalanságról, szerelemről, alkotásról, a társadalmi empátia hiányáról és a szeretteink elvesztése miatt érzett veszteségélményről.
Vanja az író-olvasó találkozókon ki szokta emelni az önmagunkról való gondoskodás és a mentális egészség megőrzése fontosságát, amelyek a fő témái.
A bemutató moderátora Tamara Stojković újságíró. Az esten bemutatásra kerül Nađa Repmanvideója, amelyet a RAD 'Munka' című vers ihletett.
 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"