Hírek

2022.10.7.

Hugyec Anikó könyvbemutatója

Szeretettel meghívjuk Hugyec Anikó magyarkanizsai írónő könyveinek bemutatójára, melyre kedden, 2022. október 11-én 17.30 órai kezdettel kerül sor a Szabadkai Városi Könyvtár új olvasótermében. A könyvbemutatón az írónő magyarországi NewLine Kiadó által megjelentetett könyvei kerülnek bemutatásra, a Túl kevés idő és a Túl hosszú út, utóbbi az elsőként megjelent regény folytatása és egyben lezárása is.

A magyarkanizsai írónő, aki két gyermek édesanyja, kicsi kora óta rajong a könyvekért, és nagyon szeret olvasni, ám az, hogy egyszer ő maga is író legyen, sosem szerepelt a tervei között.

Ő maga így fogalmaz az írásról: „Őszintén remélem, hogy a történeteim minél több ember szívéhez eljutnak, és szeretettel fogadják őket. Az írás által az az elsődleges célom, hogy olyan élményt adhassak az embereknek, amire csak a könyvek képesek.”

A szerzővel az est során bemutatásra kerülő regényekről Pálfi Anita, a könyvtár munkatársa beszélget. A könyvek a helyszínen megvásárolhatóak darabonként 1200 din értékben.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"