Hírek

2024.3.20.

A Gyermekkönyvek nemzetközi napja

A Gyermekkönyvek nemzetközi napja alkalmából 2024. április 4-én 11.00 órakor szeretettel várjuk a Szabadkai Városi Könyvtár új olvasótermébe az „Avanture mladog Milisava” című gyermekkönyv bemutatójára. A könyvbemutató és a hozzá kapcsolódó interaktív foglalkozás szerb nyelvű, második- és harmadik osztályos gyermekeknek ajánlott.

A könyvtár vendégeként Ana Plavšić, a könyv szerzője, a gyerekekkel megismerteti az Avanture mladog Milisava című mesét, melyben a főszereplő, Milisava macska sok kalandos utazáson vesz részt Lyon városáig. Egyetlen nagy kívánsággal indult Franciaországba, hogy az úton sok más macskával találkozzon, akikkel együtt állnak elébe a kihívásoknak.

A könyvet sok illusztráció díszíti, barátsággal kapcsolatos tanácsokat is tartalmaz, míg a kevésbé ismert fogalmak a „macskapediában” kerülnek leírásra. A könyv a helyszínen 600,00 (104 oldal) dináros áron megvásárolható.

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"