Активности

3.6.2008.

Библионет 2008

У организацији Заједнице матичних библиотека Србије и Градске библиотеке Суботица, 2 и 3. јуна 2008. године одржан је стручно - научни скуп Библионет 2008: дани матичних библиотека Србије. На тему другог Библионета који Заједница организује, Библиотечке услуге, излагало је 20 библиотекара из Србије, као и гошћа из Бугарске, директор Народне библиотеке Св. Ћирило и Методије, проф. др Борјана Христова.

На Библионету 2008. представљено је и дело академика Александра Младеновића о коме су надахнуто говориле његове дугогодишње колеге и пријатељи, проф. др Борјана Христова, Љубица Штављанин - Ђорђевић и проф. др Мато Пижурица.

У оквиру дела програма у коме је, као и претходне године, представљена књига из савремене продукције литературе из области библиотечко-информационе делатности, о свету информација Мајкла Хила и књизи Утицај информације на друштво: испитивање њене природе, вредности и употребе (Београд: Народна библиотека Србије, 2008) говориле су Ана Савић и Весна Ињац из Народне библиотеке Србије.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“