Квиз „Читам и скитам“

21.9.2020.

Извлачење награда „Читам и скитам”

С радошћу вас обавештавамо да ће јавно извлачење награда поводом завршетка XII Квиза за подстицање читања Читам и скитам” бити одржано у среду, 23. септембра 2020. године уживо (лајв) на ФБ профилу Градска библиотека Суботица (званична презентација). Почетак је у 12 часова.

Поштујући прописане мере заштите од вируса КОВИД-19 а у складу с принципима онлајн квиза јавно извлачење награда биће обављено без присуства ученика као публике али с могућношћу уживо праћења извлачења као и накнадног прегледања истог. За све учеснике квиза „Читам и скитам” припремили смо око 250 вредних награда (бицикл, УСБ меморије, слушалице, лампе, бесплатни интернет, књиге, пакети грицкалица, улазнице за Дечје позориште, биоскоп, ЗОО врт, базен, Мекдоналдс оброци, одећа, пакети слаткиша, сока, млека...).

Као и до сада списак награђених биће објављен на огласним таблама на Дечјем одељењу, сва три ФБ профила као и сајту Библиотеке.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“