Научно одељењe

Књиге и часописи чувани у фонду који називамо Нaучно одељење могу да се користе искључиво у читаоници. Одељење корисницима нуди богату референтну збирку, збирку стручне и научне књиге од око 37000 примерака и збирку периодике у коју годишње пристиже око 150 наслова. Актуелна издања периодике се могу одмах користити по приспећу, а накнадно се укоричавају и чувају у магацинском простору читаонице. Неколико публикација, које спадају у категорију раритета, сачувано је и у облику микрофилма.

Услуге на Научном одељењу

Научно одељење корисницима ставља на располагање рачунаре уз коришћење интернета. Уз информације и помоћ у прикупљању библиографских података и организовање међубиблиотечке позајмице, на Научном одељењу се пружају и услуге фотокопирања.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“