Препоручујемо

Кејт Аткинсон:
Живот после живота

Живот после живота Једна хладне снежне ноћи 1910. године рођена је Урсула Тод, треће дете имућног енглеског банкара и његове жене. Умире пре него што први пут удахне. Исте хладне снежне ноћи Урсула Тод се рађа, бризне у чежњиви плач и започиње живот који ће бити у најмању руку необичан.
Шта ако постоје друге прилике? И треће прилике? Заправо, безброј прилика да проживите свој живот? Да ли бисте на крају успели да спасете свет његове неизбежне судбине? Да ли бисте то уопште желели?

Живот после живота прати Урсулу Тод док изнова проживљава бурне догађаје прошлог века. Духовито и саосећајно, Кејт Аткинсон налази топлину чак и у најтмурнијим животним тренуцима и показује изузетну способност да се осврне на прошлост. Овај роман који слави најбоље и најгоре у нама њен је најдубљи и најмаштовитији досад.
 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“