Препоручујемо

Јелена Бачић - Алимпић :
„Нисам крива“

„Нисам крива“ То је судбина нас жена... Често нас лажно представљају...

Биле су саучеснице у болу, у животу који је био тежак и неправедан, али од кога се није смело одустати. Јер живот је дар који се не може тек тако одбацити, поклонити другоме или сакрити у кутију успомена. Упркос свему, за њега се вреди борити.

Федерални истражни биро је затражио психијатријску процену једне од најпознатијих затвореница у држави. Случај је додељен докторки Хани Рајс, која одлази у озлоглашени женски затвор у Индијани.

Након спектакуларног бега из затвора у ком је првобитно тамновала, Сара Портер је ухваћена и поново заточена. Током неизвесне и исцрпљујуће истраге докторка Рајс долази до запањујућих открића истовремено слажући мозаик Сарине комплексне личности.

Умногоме различите, две жене се на необичан начин зближавају и постају савезнице када схвате да су им животи у опасности.

У свом новом романуНисам криваЈелена Бачић Алимпић, ауторка бројних бестселера, виртуозно приповеда интригантну причу о судбини две жене које су се нашле пред понором живота, али које су опстале захваљујући храбрости, упорности и борби
 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“