Вести

15.4.2013.

Представљање књиге Исе Планића "Планински врхови Србије"

Срдачно Вас позивамо на представљање књиге Исе Планића “Планински врхови Србије” које ће се одржати 23. априла 2013. године са почетком у 19 часова у читаоници Градске библиотеке.

Поред аутора књиге и професора географије, алпинисте и директора Политехничке школе Исе Планића, о књизи ће говорити и заменик покрајинског секретара за спорт и омладину Миодраг Јововић.

Књига “Планински вpхови Србије” урађена је као водич и приручник намењен првенствено планинарима, но она може послужити и као туристички водич. У књизи су детаљно приказани картографски подаци о 3.215 планинских врхова Србије. Осим тога урађена је и електронска база података о овој књизи, тако да се на овај начин планинари могу упознати и видети како одређени рељеф, планина и врх реално у природи изгледају.

Добро нам дошли!

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“