Вести

21.4.2013.

Распоред рада читаонице Градске библиотеке и културни програм за период од 20. до 27. априла 2013. године.

Како бисмо изашли у сусрет Вама, нашим драгим корисницима, сваке недеље ћемо на сајту и фејсбук страници објављивати распоред рада читаонице Градске библиотеке, као и распоред културних догађања за следећу недељу. Добро нам дошли!

У уторак, 23. априла 2013. године, на Светски дан књиге и ауторских права,читаоница је за кориснике отворена до 18.00 часова. Исте вечери ће са почетком у 19 часова бити представљена књига Исе Планића „Планински врхови Србије“. О књизи ће осим аутора Исе Планића говорити и Миодраг Јововић.

У среду, 24. априла 2013. године, читаоница Градске библиотеке радиће до 18:30 часова са корисницима. У 19 часова ће се одржати промоција часописа „Мајдан“.

У петак, 26. априла 2013. године, наша читаоница ће корисницима бити на располагању до 19 часова, будући да ће у 19:30 часова издавачка кућа „Сунчев бунар“ из Будимпеште, представиће часопис „Сунчев пут“.

Добро нам дошли!

 

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“