Вести

12.5.2013.

Распоред рада читаонице Градске библиотеке и културни програм за период од 13. до 19. маја 2013. године.

Како бисмо изашли у сусрет Вама, нашим драгим корисницима, сваке недеље ћемо на сајту и фејсбук страници објављивати распоред рада читаонице Градске библиотеке, као и распоред културних догађања за следећу недељу. Добро нам дошли!

У понедељак 13. маја 2013. године читаоница Градске библиотеке радиће до 18:30 часова са корисницима, јер ће у 19.30 часова Зринка Влашић и Ерик Шулер одржати концерт озбиљне музике. Улаз је слободан.

У среду 15. маја 2013. године у 19 часова представиће се издавачка кућа АБ Арт Кијадо. У програму ће учествовати: Жужа Мирче, књижевница, новинарка и уредница, Андреа Рита Весцеи, књижевница и песникиња, Атила Балаж писац, песник и преводилац. Домаћин вечери ће бити Јожеф Фекете историчар књижевности, а Иштван Вираго ће изложити своје фотографије. Читаоница Градске библиотеке ће са корисницима радити до 18:30 часова.

У петак 17. маја 2013. године због одржавања књижевног КИШобрана читаоница Градске библиотеке ће радити од 15 часова са корисницима. Детаљан програм овогодишњег књижевног КИШобрана можете прочитати на нашем сајту.

У суботу 18. маја 2013. године Градска библиотека учествује у X Ноћи музеја. Наша врата ће за посетиоце бити отворена од 18 часова до 02 часа иза поноћи. Нашим најмлађим посетиоцима ћемо на Дечијем одељењу читати најлепше бајке и приче, а изложићемо и најлепше илустрације из дечијих књига. У дворишту наше зграде посетиоци ће моћи да уживају у евергрин музици, док их у Изложбеној сали очекује изложба малих књига које се налазе у нашем фонду. Такође, посетиоци ће чути и која је тренутно најмања књига на свету, као и да виде нашу највећу књигу. Библиотекар Миле Тасић ће сачинити од књига Тријумфалну капију. И не заборавите да у 21 час извлачимо добитнике квиза “Сви смо ми читаоци”.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“