Вести

20.5.2013.

Распоред рада читаонице Градске библиотеке и културни програм за период од 20. до 26. маја 2013. године

Како бисмо изашли у сусрет Вама, нашим драгим корисницима, сваке недеље ћемо на сајту и фејсбук страници објављивати распоред рада читаонице Градске библиотеке, као и распоред културних догађања за следећу недељу. Добро нам дошли!

Ове недеље у дворишту Градске библиотеке одржаће се неколико манифестација у оквиру програма 20. Међународног фестивала позоришта за децу.

У уторак 21. маја 2013. године у дворишту Градске библиотеке са почетком у 12 часова, своју књигу “Не дирајте моје бубе” представиће Тоде Николетић. У 19:30 часова у читаоници Градске библиотеке концерт ће одржати Дечији суботички тамбурашки оркерстар. Читаоница ће тај дан радити до 19 часова са корисницима.

У среду 22. маја 2013. године, са почетком у 12 часова у дворишту Градске библиотеке своју књигу “Планирање прошлости” предстасвиће Љубивоје Ршумовић.

У четвртак 23. маја 2013. године, са почетком у 12 часова у дворишту Градске библиотеке Роберт Такарич ће представити своју књигу “Паметна књига о школском дворишту”.

У петак 24. маја 2013. године, са почетком у 19 часова, у дворишту Градске библиотеке своју књигу “Румини” представиће Јудит Берг. Исто вече са почетком у 19 часова, у читаоници Градске библиотеке биће представљен часопис “Шикој”. Читаоница ће стога са корисницима радити до 18:30 часова.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“