Вести

25.3.2011.

Ускоро завршетак Квиза за подстицање читања “Читам и скитам”

Драга децо,

подсећамо Вас да се ближи завршетак Квиза за подстицање читања "Читам и скитам" и да до краја месеца, тачније 31. марта 2011. године можете донети своје попуњене упитнике. Стога пожурите. За све који учествујете у Квизу припремили смо стотињак вредних награда (бицикл, ролери, лопта, излети изненађења, бесплатни интернет сати, оброци из Мекдоналдса, школски прибор, књиге ...) Вреди се потрудити. Имате још довољно времена да се укључите и испуните упитнике, уколико то још нисте учинили. Посетите нашу интернетску страницу subiblioteka.rs али и дечије одељење како бисте добили потребне информације, упитник и материјал за рад.

Извлачење награда биће на Међународни дан дечије књиге, у суботу 2. априла 2011. године у 9.30 сати. Очекујемо Вас!!!

Истовремено Вас подсећамо да је једини услов за учешће у квизу да сте чланови Градске библиотеке, те док траје квиз, до 31.марта 2011. можете се учланити на годину дана или обновити своје чланство по промотивној цени од свега 150 динара. Искористите ову могућност.

Воли Вас и с радошћу очекује

Градска библиотека Суботица
 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“