Вести

15.11.2013.

Представљање књиге „Ђавољи потпис” Душана Вулете

Срдачно Вас позивамо на представљање књиге „Ђавољи потпис” Душана Вулете, које ће се одржати у петак 22. новембра 2013. године, у 19.30 часова, у читаоници Градске библиотеке Суботица. О књизи ће осим аутора говорити и професор књижевности Марија Илић. Модератор вечери је Сања Васић, библиотекар-информатор.

 

Душан Вулета, рођен 1971. године у Новом Саду, школовао се у Руми и Новом Саду. Студије медицине завршио на Медицинском факултету у родном граду. Специјалиста је гинекологије и акушерства и субспецијалиста ендокринологије.

 

 

Роман „Ђавољи потпис” је једна врста медицинског трилера са примесама фантастике, који се бави судбином неколико јунака, који се налазе у различитим установама; један са трауматичним и екстремним последицама након покушаја самоубиства, други са менталним проблемима итд.

 

Добро нам дошли!

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“